Στο περιεχόμενο

Πολτική απορρήτου

Καλώς ήρθατε στο deutsch.info και σας ευχαριστούμε για που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας! Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και θέλουμε εδώ να σας ενημερώσουμε σχετικά με το είδος και το πεδίο εφαρμογής της έρευνας, με την επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σε συνδυασμό με τη χρήση του site μας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για την προστασία των δεδομένων του ομοσπονδιακού νόμου για την προστασία των δεδομένων (BDSG) και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν θα δημοσιεύονται ούτε θα μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Επισημαίνουμε ότι η μεταφορά δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (π.χ.. κατά την επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μπορεί να έχει κενά ασφαλείας. Μια πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση από τρίτους δεν είναι δυστυχώς δυνατή.

Τα στοιχεία επικοινωνίας που δημοσιεύονται στο πλαίσιο των υποχρεωτικών στοιχείων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους για την αποστολή ανεπιθύμητων υλικών ενημέρωσης και διαφήμισης. Διατηρούμε νομικά μέτρα σε περίπτωση μη ζητηθέντων διαφημιστικών πληροφοριών, όπως το spam e-mails.

1. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από εμάς

1.1. Προσωπικά δεδομένα

Μερικές από τις υπηρεσίες μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και χωρίς εγγραφή στο δικτυακό τόπο. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό.

Για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες μας, πρέπει να συλλέξουμε κατά την εγγραφή σας ορισμένα προσωπικά δεδομένα ως στοιχεία της εγγραφής και να τα επεξεργαστούμε. Αυτά είναι καταρχάς τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Όνομα χρήστη
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Κωδικός πρόσβασης

Η διεύθυνση e-mail σας και ο κωδικός πρόσβασής σας δεν μπορούν να προβληθούν από άλλους χρήστες σε καμία περίπτωση και σε καμία χρονική στιγμή. Εμείς δεν θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους ή / και να δώσουμε σε τρίτους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες.

Τα ακόλουθα δεδομένα των χρηστών είναι πάντα πλήρως ορατά και για άλλους εγγεγραμμένους χρήστες:

  • Όνομα χρήστη
  • Ημερομηνία εγγραφής στην ιστοσελίδα
  • Ημερομηνία τελευταίας σύνδεσης
  • Γλώσσα του χρήστη

Ενδεχομένως να αποθηκεύονται και κάποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς, για παράδειγμα όταν εισάγετε επιπλέον δεδομένα στο προσωπικό σας προφίλ ή όταν επικοινωνείτε με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται σε εθελοντική βάση.

Τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα θα είναι ορατά σε άλλους χρήστες, αν τα ορίσετε, εκτός από τις υποχρεωτικές πληροφορίες, στο προσωπικό σας προφίλ:

  • Όνομα
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Φύλο
  • Χώρα
  • Πληροφορίες για μένα
  • Φωτογραφία
  • Σύνδεσμοι για τα προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα
  • Γλώσσες

Κάτω στο https://deutsch.info/el/user/settings μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή τη δημοσίευση των εν λόγω πρόσθετων στοιχείων.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει διάφορα υλικά μάθησης: μαθήματα, ασκήσεις, λίστες λέξεων, τεστ, βιβλιοθήκη κ.α. Τα δεδομένα για την πρόοδο της γλώσσας των εγγεγραμμένων χρηστών, π.χ. για τα ήδη διδαχθέντα μαθήματα, για τις λέξεις, για τα ολοκληρωμένα τεστ κλπ, θα συλλέγονται και θα αποθηκεύονται από τα στοιχεία του διακομιστή της ιστοσελίδας. Σκοπός αυτής της συλλογής δεδομένων είναι να βοηθήσει τους χρήστες στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, για να δείξει π.χ. τα υλικά μελέτης με τη σωστή σειρά, για να δώσει συμβουλές σχετικά με την περαιτέρω μάθηση ή για την εμφάνιση της γλωσσικής προόδου του κάθε χρήστη στην ιστοσελίδα. Μερικά από αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι ορατά σε άλλους χρήστες, για παράδειγμα, στη φόρμα με τους πόντους που έχετε μαζέψει.

Ως εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες. Αυτά τα ιδιωτικά μηνύματα μεταξύ των χρηστών αποθηκεύονται στους διακομιστές της ιστοσελίδας και δεν διατίθενται σε άλλους χρήστες σε καμία περίπτωση. Τα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα από τη στιγμή που έχουν διαγραφεί από όλους τους συμμετέχοντες από τα γραμματοκιβώτια τους. Τα δημόσια μηνύματα στα φόρουμ συζητήσεων θα αποθηκευτούν μόνιμα, στο βαθμό που δεν διαγράφονται από το χρήστη που το δημοσίευσε, ή από τους διαχειριστές. Η αποθήκευση ολοκληρώνεται επίσης και κατά τη διακοπή της υπηρεσίας. Από τη στιγμή που λαμβάνετε μέρος σε δραστηριότητες στο φόρουμ συζήτησης, οι άλλοι χρήστες μπορούν να το δουν αυτό.

Στέλνουμε στους χρήστες για διάφορους λόγους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, π.χ. εγγραφές, πληροφορίες σχετικά με τα νέα μηνύματα κλπ. Τα απεσταλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους εργαζόμενους αυτής της ιστοσελίδας αποθηκεύονται. Τα e-mail που θεωρούνται ως επιστολές των επιχειρήσεων δεν θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια της νόμιμης προθεσμίας διατήρησης. Το σύστημα του δικτυακού τόπου συλλαμβάνει επίσης τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες ένα e-mail δεν μπορεί να παραδοθεί για να ζητήσει μια ενημέρωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους χρήστες, γραφικά, που καταγράφονται από το αίτημά τους, εάν ένα email έχει ανοίξει. Αυτό εμφανίζεται ανώνυμα και χωρίς αντιστοίχιση με ένα πρόσωπο ή έναν χρήστη. Το ίδιο ισχύει και αν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο σε ένα e-mail του deutsch.info. Στα μηνύματά μας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας (newsletter). Τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση της διεύθυνσης e-mail σας για την αποστολή των newsletter μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε στον σύνδεσμο https://deutsch.info/el/user/settings. Κάθε ενημερωτικό δελτίο του deutsch.info περιέχει ένα μοναδικό σύνδεσμο με τον οποίο η αναφορά από άλλα ενημερωτικά δελτία μπορεί να ακυρωθεί.

1.2 Δεδομένα πρωτόκολλου

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και όταν καλείται ένα αρχείο, ο webserver μας συλλέγει για τις ενέργειες αυτές πληροφορίες σχετικά με το πρωτόκολλο (π.χ. τον τύπο του browser, την ημερομηνία και την ώρα της κλήσης). Αυτά δεν είναι προσωπικά δεδομένα. Επίσης δεν είμαστε σε θέση να ταξινομήσουμε τα καταχωρημένα δεδομένα ενός συγκεκριμένου πρόσωπου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αξιολογούνται από εμάς αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς και για την ανίχνευση ελαττωματικών συνδέσεων ή για σφάλματα του προγράμματος. Οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα μέρη δεν υφίσταται. Ένας συνδυασμός αυτών των δεδομένων με άλλα δεδομένα από εμάς δεν λαμβάνει χώρα. Τα δεδομένα θα διαγράφονται τακτικά εντός μίας εβδομάδας μετά από τη στατιστική ανάλυση.

1.3. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετεί η ιστοσελίδα που επισκέφθηκατε μέσω του προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε να μπορεί να παρέχει στον διακομιστή τις πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί δύο τύπους cookies:

  • Προσωρινά Cookies: Για να διευκολύνει η πλοήγηση στην ιστοσελίδα, χρησιμοποιούνται τα Session-cookies. Αυτά τα cookies αποθηκεύουν ένα τυχαίο μοναδικό αριθμό αναγνώρισης, το λεγόμενο Session-ID και λήγουν αυτόματα μετά το τέλος της συνεδρίας.
  • Μόνιμα cookies: Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας σε κρυπτογραφημένη μορφή τοπικά στον υπολογιστή σας. Με τη λειτουργία "Να με θυμάσαι" μπορείτε αυτό το Cookie να το αποθηκεύσετε μόνιμα, ώστε να είναι δυνατή η αυτόματη είσοδος. Αυτό το cookie θα λήξει αυτόματα μετά από 30 ημέρες, αλλά μπορεί επίσης να διαγραφεί αν αποσυνδεθείτε.

Και στα cookies περιόδου λειτουργίας αλλά και στα μόνιμα cookies αποθηκεύονται επιπλέον οι ρυθμίσεις του χρήστη, όπως η φωνητική κλήση, οι ρυθμίσεις των ταυτοτήτων αναγνώρισης ομιλίας και των χρηστών προκειμένου να απλοποιηθεί η χρήση του δικτυακού τόπου.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies είτε ειδικά γι 'αυτό το site είτε ακόμα και γενικά για όλες τις ιστοσελίδες και μάλιστα στις ρυθμίσεις του browser σας. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων προγραμμάτων περιήγησης στο Internet. Κατά την απενεργοποίηση των cookies, ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες, όπως π.χ. η αυτόματη σύνδεση στην ιστοσελίδα, δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί.

1.4. Google Analytics

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων ιστού που προσφέρεται από την Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies, τα οποία είναι αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας για να επιτρέψει την ανάλυση της χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω εσάς.

Οι πληροφορίες που παράγονται μέσω των cookies για τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται σε ένα διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Δεδομένου ότι έχουμε ενεργοποιημένη την ανωνυμία IP, η διεύθυνση IP σας από την Google θα πρέπει να περικοπεί στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλα συμβαλλόμενα μέρη της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεταδίδεται η πλήρης διεύθυνση ΙΡ σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και περικόπτεται εκεί. Στο λογαριασμό μας η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη δική σας χρήση της ιστοσελίδας και για εμάς να συντάξει εκθέσεις σχετικά με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους καθώς και να προσκομίσουμε με τη χρήση της ιστοσελίδας και άλλες συναφείς υπηρεσίες για τον χειριστή της ιστοσελίδας. Η στα πλαίσια του Google Analytics υποβληθείσα από τον Browser διεύθυνση IP σας δεν μπορεί να συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google.

Μπορείτε να αρνηθείτε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο λογισμικό του προγράμματος περιήγησης σας. Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες αυτού του ιστότοπου σε όλη τους την έκταση. Μπορείτε επιπλέον να εμποδίσετε την καταγραφή των δεδομένων που παράγονται από τα cookies και των σχετικών με τη δική σας χρήση της ιστοσελίδας (συμπερ. η διεύθυνση IP σας) στο Google καθώς και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google, στην οποία κατεβάζετε το κάτω από τον ακόλουθο σύνδεσμο διαθέσιμο plug-in για τον browser σας και το εγκαταθιστάτε: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

1.5. Google AdSense

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google AdSense, μια υπηρεσία για την ενσωμάτωση των διαφημίσεων από την Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Ακόμα και το Google AdSense χρησιμοποιεί cookies, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή για να ενεργοποιηθεί η ανάλυση χρηστών. Εκτός από τα cookies χρησιμοποιούνται στο Google AdSense και μικρές αόρατες εικόνες, με τη βοήθεια των οποίων καταγράφονται περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση των επισκεπτών. Τόσο οι πληροφορίες από τα cookies και αλλά και αυτές που συλλέγονται από τα γραφικά αποθηκεύονται σε ένα διακομιστή της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες για να τα χρησιμοποιήσουν για την περαιτέρω αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης σας. Επιπλέον, οι συνέταιροι της Google μπορούν να αναλάβουν την αξιολόγηση και ως εκ τούτου τα δεδομένα σας. Η Google δεν θα συγχωνεύσει τη διεύθυνση IP σας με άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα από εσάς.

Μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies με μία ρύθμιση ενός λογισμικού του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες του δικτυακού τόπου μπορεί να έχουν περιοριστεί. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε με την επεξεργασία των από εσάς συλλεχθέντων δεδομένων από το Google κατά τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

2. Χρήση των κοινωνικών δικτύων

2.1. Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη χρήση του Facebook

Σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ενσωματωμένα plugins του κοινωνικού δικτύου Facebook (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA) , τα οποία αναγνωρίζετε στο λογότυπο του Facebook ή το κουμπί "Like" ("Μου αρέσει") ή "Share" ("Μοιραστείτε") στον ιστότοπο. Μια επισκόπηση όλων των Facebook plug-ins μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη σελίδα στο Facebook: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Κατά την επίσκεψή σας σε αυτήν την ιστοσελίδα δημιουργείται μέσω των plug-ins μια άμεση σύνδεση του προγράμματος περιήγησής σας με τους διακομιστές του Facebook, διαμέσου της οποίας το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες που είναι προσβάσιμες από την IP διεύθυνσή σας στην ιστοσελίδα μας. Αν είστε συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας στο Facebook και κάνετε κλικ στο κουμπί "Like" - ή "Share" του Facebook, μπορείτε να συγχρονίσετε το περιεχόμενο του site μας με το προφίλ σας στο Facebook, μέσω του οποίου το Facebook μπορεί να καταχωρήσει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας με το λογαριασμό χρήστη σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν θα λάβουμε καμία γνώση του περιεχομένου των μεταδιδόμενων δεδομένων και τη χρήση τους μέσω του Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε στην πολιτική απορρήτου του Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/.

Αν δεν θέλετε το Facebook να καταχωρεί τις επισκέψεις σας στις σελίδες μας με το λογαριασμό χρήστη σας στο Facebook, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας στο Facebook.

2.2. Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη χρήση του Twitter

Σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ενσωματωμένα τα plugins της υπηρεσίας Twitter, το οποίο προσφέρεται μέσω της Twitter Inc. (1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA). Μέσω της χρήσης του Twitter και πιο συγκεκριμένα μέσω της λειτουργίας "Re-Tweet" αυτή η ιστοσελίδα θα συνδέεται με το λογαριασμό σας στο Twitter. Αυτή η σύνδεση θα γνωστοποιηθεί και σε άλλους χρήστες. Τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται επίσης στο Twitter. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν θα λάβουμε καμία γνώση του περιεχομένου των μεταδιδόμενων δεδομένων και τη χρήση τους μέσω του Twitter. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε ως εκ τούτου στη δήλωση απορρήτου Twitter: https://twitter.com/privacy.

Τις ρυθμίσεις απορρήτου σας στο Twitter μπορείτε να τις αλλάξετε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο http://twitter.com/account/settings.

2.3. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη χρήση του Google +

Με τη βοήθεια του κουμπιού Google +1 μπορείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες σε όλο τον κόσμο. Μέσω του κουμπιού Google +1 λαμβάνετε εσείς και άλλοι χρήστες προσωπικά περιεχόμενα από την Google και τους συνεργάτες της Google. Η Google αποθηκεύει τόσο τις πληροφορίες που έχετε δώσει για το περιεχόμενο +1, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη σελίδα σας, που έχετε ορίσει όταν κάνετε κλικ στο κουμπί +1. Το +1 σας μπορεί να εμφανίζεται ως αποδεικτικά στοιχεία μαζί με το όνομα του προφίλ σας και τη φωτογραφία προφίλ σας στις υπηρεσίες Google, όπως και στα αποτελέσματα αναζήτησης ή στο προφίλ σας στο Google, ή και σε άλλες θέσεις σε ιστοσελίδες και διαφημίσεις στο Διαδίκτυο. Η Google καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές +1 σας για τη βελτίωση των υπηρεσιών της Google για εσάς και τους άλλους. Για να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Google +1, θα πρέπει να έχετε ένα παγκοσμίως ορατό, δημόσιο προφίλ Google που πρέπει να περιέχει τουλάχιστον το επιλεγμένο όνομα για το προφίλ. Αυτό το όνομα χρησιμοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες της Google. Σε ορισμένες περιπτώσεις το όνομα αυτό μπορεί να υποκαταστήσει οποιοδήποτε άλλο όνομα που χρησιμοποιείται κατά την ανταλλαγή περιεχομένου μέσω του Google λογαριασμού σας. Η ταυτότητα του προφίλ σας στο Google μπορεί να εμφανίζονται σε χρήστες που γνωρίζουν τη διεύθυνση e-mail σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία από εσάς.

Εκτός από τους παραπάνω σκοπούς χρήσης, θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική απορρήτου της Google . Η Google μπορεί να δημοσιεύσει συνοπτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις +1 δραστηριότητες των χρηστών και τα διαβιβάζει στους χρήστες και τους συνεργάτες του, όπως οι εκδότες, διαφημιστές ή συνδεδεμένες ιστοσελίδες.

3. Ανήλικοι

Αυτή η ιστοσελίδα προορίζεται κυρίως για όσους έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών. Η χρήση της ιστοσελίδας από ανηλίκους επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα. Εάν η συναίνεση αυτή δεν υπάρχει, διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όλα τα δεδομένα των ανήλικων χρηστών. Οι γονείς και οι νόμιμοι κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών τους.

4. Πληροφορίες, διόρθωση, κλείδωμα και διαγραφή των στοιχείων

4.1. Πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα στοιχεία

Ως χρήστης αυτής της ιστοσελίδας έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί. Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να στείλετε ένα email στο {e-mail}. Για να παρασχεθεί μια πληροφορία χρειαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες για ταυτοποίηση: όνομα χρήστη, όνομα και επώνυμο, ενδεχομένως πατρικό όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημερομηνία γέννησης.

4.2. Διόρθωση των στοιχείων

Ως χρήστης της ιστοσελίδας έχετε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση εσφαλμένων δεδομένων που είναι αποθηκευμένα για σας στο διακομιστή. Ο πιο εύκολος τρόπος, ωστόσο, είναι να αλλάξετε οι ίδιοι τις καταχωρήσεις αναλόγως. Τα προσωπικά στοιχεία μπορούν να διορθωθούν στο https://deutsch.info/el/user/settings.

4.3. Κλείδωμα και διαγραφή των στοιχείων

Για να διαγραφούν τα στοιχεία χρήστη σας χρειαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες για ταυτοποίηση: όνομα χρήστη, όνομα και επώνυμο, ενδεχομένως πατρικό όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημερομηνία γέννησης. Στείλτε μας ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {e-mail}. Εφόσον η υποβληθείσα διαγραφή των δεδομένων απαγορεύει νομικές, συμβατικές, εμπορικές ή φορολογικές περιόδους διατήρησης ή λόγους, γίνεται αντί να διαγράψετε, να κλειδώσετε τα δεδομένα σας.

5. Αλλαγές

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να αλλάζει περιστασιακά, ωστόσο τα δικαιώματά σας, που είναι εγγυημένα στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν περιορίζονται χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Όλες οι αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου θα δημοσιευθούν σε αυτή τη σελίδα. Αν υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο χρήστης θα ενημερώνεται για την αλλαγή αυτή (συμπεριλαμβανομένης μιας κοινοποίησης μέσω e-mail σε ιδιαίτερα σημαντικές υποθέσεις).

6. Ισχύς της γερμανικής έκδοσης

Παρακαλούμε σημειώστε ότι, σε περίπτωση αμφιβολίας, ισχύει η γερμανική έκδοση της δήλωσης απορρήτου.

7. Επικοινωνία

Η εμπιστοσύνη των χρηστών είναι σημαντική για εμάς. Ως εκ τούτου θα είναι το deutsch.info διαθέσιμο να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή . Αν έχετε ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να απαντηθούν στην Πολιτική Απορρήτου, ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο σημείο, στείλτε ένα email στην ακόλουθη διεύθυνση: {e-mail}.

Ενημερώθηκε: {ημερομηνία}

Πίσω στην αρχή