Tek përmbajtja

Trazim posao sobarice u Njemačkoj

von MandaKnezevic, 07 prill 2015

Beiträge: 6

Sprache: Hrvatski

MandaKnezevic (Profil anzeigen) 07 prill 2015 2.11.11.MD

Poštovani,u potrazi sam za poslom sobarice,pomoc u kuhinji ili ciscenje(objekata,kuca)... Imam neogranicenu radnu dozvolu za Njemačku. Lijep Pozdrav!

MarioLU (Profil anzeigen) 07 prill 2015 4.06.37.MD

Nisi navela puno toga ali mogu reći da se sva tri posla dosta traže. Puno toga ovisi o tvom znanju jezika, fleksibilnosti itd. Plaća nije nešto ali za početak solidna dok se ne nađe nešto bolje naravno.

MandaKnezevic (Profil anzeigen) 08 prill 2015 8.22.24.PD

Znam da place nisu nesto,ali za pocetak dobre su.. nisam u stanju da biram,sto se tice iskustva imam. Radila sam u jednom hotelu kad sam tek dosla ali on placa 2,50e po sobi tako da to nije neka zarada ni mini job ne ispadne.. Ali bila sam zadovoljna naucila sam sve o tom poslu i radila sam za Njemca. Takodjer znam radit s profi-msinama za ciscenje.. Hvala lijepo i pozdrav ridulo.gif

MarioLU (Profil anzeigen) 08 prill 2015 9.20.18.PD

Zvuči odlično sad preostaje slati Bewerbunge na par adresa koje te zanimaju i nadati se pozivu na razgovor. Sretno i pozdrav !

tig2906 (Profil anzeigen) 21 gusht 2015 12.56.36.MD

Pozdrav,vidim da se ovdje govori o recimo najmanje plaćenim poslovima, ali s obzirom da sam ja završila opću gimnaziju i završavam treću godinu faksa koji vjerojatno nije nigdje priznat jer je privatni i nema neko posebno zvanje, morat ću tražiti takve poslove..problem je u tome što sam tu u Hrvatskoj radila poslove prodaje T-com usluga i nešto kratko u dućanu s odjećom i sad već duže radim kao admin. referent-upisničar na sudu, nemam baš nikakvog iskustva...Zanima me da li je iskustvo jako važno ili ti daju priliku da se dokažeš s obzirom da se stvarno jako brzo prilagodim i naučim.Stvarno ne znam od kud bih počela uopće tražiti, a i njemački znam dovoljno da se sporazumijem..sad idem na tečaj njem.

Isul (Profil anzeigen) 18 shkurt 2019 4.19.12.MD

Nudim poso konobarica u austriji (serioz)

Kthehu në fillim