To contents

Trazim posao sobarice u Njemačkoj

by MandaKnezevic, April 7, 2015

Messages: 6

Language: Hrvatski

MandaKnezevic (User's profile) April 7, 2015, 2:11:11 PM

Poštovani,u potrazi sam za poslom sobarice,pomoc u kuhinji ili ciscenje(objekata,kuca)... Imam neogranicenu radnu dozvolu za Njemačku. Lijep Pozdrav!

MarioLU (User's profile) April 7, 2015, 4:06:37 PM

Nisi navela puno toga ali mogu reći da se sva tri posla dosta traže. Puno toga ovisi o tvom znanju jezika, fleksibilnosti itd. Plaća nije nešto ali za početak solidna dok se ne nađe nešto bolje naravno.

MandaKnezevic (User's profile) April 8, 2015, 8:22:24 AM

Znam da place nisu nesto,ali za pocetak dobre su.. nisam u stanju da biram,sto se tice iskustva imam. Radila sam u jednom hotelu kad sam tek dosla ali on placa 2,50e po sobi tako da to nije neka zarada ni mini job ne ispadne.. Ali bila sam zadovoljna naucila sam sve o tom poslu i radila sam za Njemca. Takodjer znam radit s profi-msinama za ciscenje.. Hvala lijepo i pozdrav ridulo.gif

MarioLU (User's profile) April 8, 2015, 9:20:18 AM

Zvuči odlično sad preostaje slati Bewerbunge na par adresa koje te zanimaju i nadati se pozivu na razgovor. Sretno i pozdrav !

tig2906 (User's profile) August 21, 2015, 12:56:36 PM

Pozdrav,vidim da se ovdje govori o recimo najmanje plaćenim poslovima, ali s obzirom da sam ja završila opću gimnaziju i završavam treću godinu faksa koji vjerojatno nije nigdje priznat jer je privatni i nema neko posebno zvanje, morat ću tražiti takve poslove..problem je u tome što sam tu u Hrvatskoj radila poslove prodaje T-com usluga i nešto kratko u dućanu s odjećom i sad već duže radim kao admin. referent-upisničar na sudu, nemam baš nikakvog iskustva...Zanima me da li je iskustvo jako važno ili ti daju priliku da se dokažeš s obzirom da se stvarno jako brzo prilagodim i naučim.Stvarno ne znam od kud bih počela uopće tražiti, a i njemački znam dovoljno da se sporazumijem..sad idem na tečaj njem.

Isul (User's profile) February 18, 2019, 4:19:12 PM

Nudim poso konobarica u austriji (serioz)

Back to start